teisipäev, 9. mai 2017

Tagasisidet lasteraamatule "Maailma parim dingo"


Kõigest nädalavanusele raamatulapsukesele on kogunenud juba üllatuslikult palju positiivset tagasisidet: 


Mis maa see Austraalia on ja kes seal (lisaks vähemalt ühele tuttavale eestlasele) elavad? Kiiri Saar on kirjutanud imearmsa raamatu, kus tegelasteks loomad, keda kusagil mujal maailmas ei leidu.
Seda raamatut peab lisaks lugemisele ka vaatama. Pole tähtis, kas teie põngerjas on varem Austraaliast kuulnud või ei, parem hakake kohe raha koguma – ilmselt ei kao sõna „Austraalia“ teie pere sõnavarast enne kui seal on ära käidud. Karla, Villu, Niina ja teised ootavad.
Triin O., Lugemise väljakutse 

Ma lähen juba ainuüksi piltide pärast seda ostma. :) Jutt on veel kirsiks tordil!
Kai L., Lugemise väljakutse

Esimesel võimalusel soetan endale sinu raamatu. Olles sama elukutse esindaja, nõustun tõsiasjaga, et klassika "Sipsik" ja "Lotte" on vaieldamatult laste lemmikud und oodates. Ja tihti tulin raamaruriiulist tühjade kätega tagasi ning otsustasin hoopis muinasjutustamise kasuks. Seda enam ootan huviga, et uut raamatut ise ja ette lugeda. Sinu looming mõjub inspireerivalt. 
Maris M., Eesti kirjaneitsid


Minu poolt samuti kiitev hinnang, kavatsen ka tutvustada üle-eestilise muuseumiöö "Öös on mänge" raames 20. mail Leevi kodukandimuuseumis. Mängude-teemalise muuseumiöö raames sobib vast lugu Taipanist, kes isaga jalkat mängis. 
A. Põlvamaalt
 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar