pühapäev, 23. aprill 2017

Minu uus lasteraamat "Maailma parim dingo" ilmub maikuus!



Nüüd on asjad nõnda kaugel, et kirjastuse Argo kodulehel saab näha minu uue lasteraamatu "Maailma parim dingo" kaanepilti ja tutvuda teose sisutekstiga. Samuti on võimalus sirvida raamatu esimesi lehekülgi elektrooniliselt ning näha kahe esimese jutukese illustratsiooni. Selleks klikka kaanekujunduse kohal oleval viitel "Vaata sisse". Raamatu leiab lingilt http://www.argokirjastus.ee/?id=11812 



Sisu tutvustav tekst:  
Maakera kuklapoolel asub manner nimega Austraalia. Seal elab palju toredaid loomi, kellest mõned on nii haruldased, et neid ei kohta looduses mitte kusagil mujal maailmas.
Selles vahvas raamatus tegutsevadki sellised Austraalia loomad-linnud nagu koaala ja vombat, kuukabarra ja lüürasaba, bilbi ja taipan, känguru ja nokkloom, sipelgasiil ja dingo, kes satuvad ühtelugu naljakatesse ja õpetlikessegi seiklustesse.
 Känguru Kalle on nii hajameelne, et unustab ära, mida ta poodi ostma läks. Nokkloom Niina kipub alatasa kõiki õpetama, koaala Karla aga oskab imehäid kooke küpsetada - ja kardab natuke pimedat. Vombat Villu otsib endale sõpra ja dingo Taunol on suured plaanid tulevikuks - iseasi, kas need ka täide lähevad. 
Toredad ja südamlikud pildid on raamatusse joonistanud Ruudu Remmelgas.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar