esmaspäev, 3. august 2015

Tänusõnad näitetrupilt "Pungad"




Tavaliselt ma eriti edev pole, aga selle siira tänusõna tahaks küll siia keskkonda jäädvustada, iseendale armsaks meenutuseks. Omalt poolt oli siiras rõõm ja au kirjutada näidend kodukandi rahvale, kes panustasid sellesse kogu oma hea tahte, aja ja energia, et lavastus saaks olema suurepärane. Olen samavõrra uhke ja tänulik oma kodukandi talentide üle nagu teie minu üle! Aitäh! 

Pilt "Pungade" FB-lehelt.




Armas Kiiri
Meie näitetrupp on Sulle ääretult tänulik, et kirjutasid ekstra meile nii vahva näidendi. Eilsel külapäeval Leevil tuli "Jõetüdruku needus" esiettekandele. Sellest sai väga ilus lugu. Tahtsime, et ebamaised olevused Jõetüdruk, Vetelkäija ja Rahuleid oleks tõesti imelised. Selleks rentisime Vanemuisest riided. Parukad olid Võrust Stiililaekast, suur kivi, mille tagant Jõetüdruk välja tuleb, Ugalast laenutatud. Usume, et saad vaadata videot ja palju pilte. Loodame südamest, et jääd rahule. 

Plaanis on veel kindlasti vähemalt korra selle toreda näidendiga esineda. Meid on kutsutud 22.augustil Vanakülla. Kahjuks vist rohkem ei saagi, sest suvetüdrukud- ja poisid, kes meil tõepoolest ainult suvel siin Leevil on, lähevad sügisel igaüks ise ilmakaarde. Kõik suured ja väikesed „Pungad” tänavad, Kiiri, Sind südamest ja soovivad Sulle jõudu, edu ja uusi raamatuid, nende hulgas kindlasti ka mõnd lahedat näidendite raamatut. 


Näitetrupi "Pungad" juht ja lavastaja 
Helle Mendrik,
2.aug, 2015, kl.10:18





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar