laupäev, 24. oktoober 2015

Kirjandusõhtu ja raamatuesitlus Pärnus



14. novembril toimub suvepealinnas Pärnus taas mõnus kirjandusüritus "Kirjandusõhtu Kolhethis" , mis koondab kirjandushuvilist rahvast, nii kirjanikke kui raamatusõpru. Ürituse avapauk antakse kell 18.00 ja see kestab seni, kuniks head meeleolu ning olemist jagub.

Teiste kirjanike-suleseppade seas
esitlen oma kahte viimast ilmunud teost, luulekogu "Võilillelein" ja lühiromaani "Maja Mineviku tänaval". Novellikogumikust "Õnn algab homme" on  selle ürituse raames ilmselt veel vara rääkida, küllap teen seda edaspidi, kui teos lõpuks reaalselt minu kätte ja poodi müüki on jõudnud. Seega peatselt. 

Kirjandusõhtul astub üles mitmeid tuntud ja vähem tuntud kirjandusmaailmas kanda kinnitanud autoreid, kes lahkesti oma loome sünnirõõmudest ning -valudest pajatavad ja oma olemusega õhtule värvi juurde annavad. Ürituse korraldaja on kohalik kirjanik ja poetess Margit Peterson, kes on seisnud hea ka mitmete varasemate kirjandusõhtute edulise ja meeleoluka läbiviimise eest.


Kristel Mägedi esitleb oma raamatut „Mitteelamise kunst“
Maarika Siim esitleb oma raamatut "Sa oled mu peegel/piibel"
Heldur Lääne esitleb oma luuleraamatut "Monoloogid"
Ott Kilusk, Lauri Kink ja Jaanus Mehikas. "Kümme minutit hirmu" unplugged version
Sven Kivisildnik esilteb oma raamatut "(:) see õige luuleõpik"
Fil tutvustab kirjastuse "Hea Tegu" uusi raamatuid
Kiiri Saar esitleb oma luuleraamatut "Võilillelein" ja viimast romaani "Maja Mineviku tänaval"
Helle Kirsi ja kunstnik Pusa esitlevad lasteluule raamatut "Kirsikivimaja"

Õhtut juhib Meelis Sarv

TASUTA!

Kui Sul on aega ja tahtmist ning juhtud sel ajal Pärnus viibima, astu aga lahkesti läbi! Ise tahan meelsasti kuulda Kivisildniku uuest luuleõpikust, eelkõige asjaarmastaja seisukohast lähtudes, ja võimalusel seda ka osta. Ise võtan kaasa näputäie luulekogu "Võilillelein" eksemplare, et pakkuda luulehuvilistele võimalust teost endale sõbrahinnaga päriseks soetada.  Autogrammi ja pühenduse saab ka. 









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar