reede, 1. märts 2013

"Keteriin Salaaias" 2.osa peatselt ilmumas


Et siin keskkonnas vaikus liiga pikaks ei veniks, siis oma headele lugejatele taas mõni sõna kirja, et te ei arvaks, nagu oleksin vahepeal kirjaoskamatuks muutnud. :) Vahel ma imestan endamisi neid staažikamaid blogijaid, kes viitsivad enam-vähem ülepäeva midagi postitada. Endal on tegu, et seda lugedagi jõuda. :) Kuna ma tegelen väikestviisi loodusfotograafiaga, on ehk kõige pilkupüüdvamad minu jaoks kogu sellest virtuaalsest sõnavihmast võib-olla hoopis looduspiltnike blogid. Eestimaal leidub muljetavaldavailt kauneid paiku, mille maagiline ilu pildipurki püütuna ja üles laetuna paelub vaatama. Siin enda virtuaalkeskkonnas ma ise justkui pole pidanud vajalikuks avalikkusele rääkida igapäevaseid asju, mida poes ostukorvi pistan või muu taoline ja päevakajalist targutatakse minutagi piisavalt. Ilmast võin seevastu vahel juttu teha, seda antakse meil siin Hiiumaal päris palju :) ja sel on võime luua meeleolu ning pakkuda inspiratsiooni. Loomingu kohta püüan ikka aeg-ajalt mõne sõna poetada ja tore, kui teil jätkub huvi lugeda.

Kevad hiilib märkamatult lähemale, mõnel päeval valitseb aia päikeselisemas paigas lausa veider suvine soojus. Hommikul lendles akna taga parv suuri valgeid kajakaid, mis panid mõttes naeratama –ilmselge märk kevadest. Talvel nad ei tule millegipärast kunagi niimoodi kodude lähedale, vaid pesitsevad kusagil mere läheduses.

Uudistest siis niipalju, et tulemas on need detsembris ärajäänud kohtumised Tallinnas, ühe ehk jõuan teha ka Hiiumaal Emmastes, kevade poole Tartus ning ka kodukandis.

Keteriini teine osa peaks ilmuma märtsi keskpaigas. Nägin juba illustratsioone, mis on vahvad, värvilised ja pilkupüüdvad. "Keteriin Salaaias" teine osa on pisut mahukam kui esimene. Keteriin tutvub uute kummaliste olenditega, kelle seltsis ununevad nii üksildus, mis painab õdede-vendadeta kasvavat last, kui ka kodused mured. Raamat räägib sõprusest, sellest, kui lihtne on seda kaotada ja kui keeruline vahel taas leida. Fantaasiamaailm on tüdrukule toredaks pelgupaigaks ja ajaveetmise võimaluseks, kus leiab aset palju uusi peadpööritavaid ja enneolematuid seiklusi ja veidraid sündmusi, mis värvivad ka argipäeva päikeselisemaks.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar