kolmapäev, 11. juuli 2012

Suvelugu "Saladuste Extras"


Lähiajal ilmunust leidub ka "Saladuste Extra" suvenumbris üks minu lugu, mille algne pealkiri oli "Lahedaid mehi pole olemas ehk lugu sellest, kuidas me ööklubis Anni ego turgutamas käisime."
Novell on mõtteline järg mainumbris ilmunud loole "Virtuaalmaailm pole lammastele ehk lugu sellest kuidas ma Misteriga tuttavaks sain."
Kirjutasin need kaks lugu tegelikult nõnda, et neid saab võtta ka eraldi lugudena, seega pole hullu, kui teile ka mainumber enam näppu ei peaks juhtuma.
Tõtt-öelda oli mu esialgne plaan Anni-Emma lugusid järjena jätkata, ent kuna sügisest hakkab nagunii üks minu järjejutt "Saladustes" jooksma, siis saaks neid järjelugusid ehk liiga palju. Seega tulevad edasised lood kõik igaüks erinevad ja erinevate tegelastega.
Novelli tegevus keerleb sedapuhku ümber nägusa, enesekindla, kullakarva juustega Anni, kellele külla jalutanud Emma leiab tavapärase mõnusa äraolemise asemel eest täieliku kaose.

Kuidas käituksid, kui avastad ühel päeval, et turvaline rutiin nimega kooselu on ootamatult ja vastu sinu tahtmist läbi saanud? Kuidas turgutada maadligi surutud ego? Kuidas tõusta taas jalule ja taastada enesehinnang, usk iseendasse ja ümbritsevasse? Kas seda üldse suudavadki teised, või peaks see algama siiski pigem iseendast?
Võimalusi leidub mitmeid, ent peategelased valivad sedapuhku ööklubi külastuse, et meelt lahutada. Paraku lõpeb see käik väga ootamatu üllatusega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar