laupäev, 4. veebruar 2017

Lasteraamatu "Maailma parim dingo" käsikiri on toimetatud!



Ka lasteraamatu koha pealt on natuke uudist. Äsja jõudis toimetusest minuni toimetaja poolt läbi vaadatud lasteraamatu  "Maailma parim dingo" käsikiri. Jätkuvalt arvan, et see sai üks parimaid raamatupealkirju. Toimetet käsikirjale pole ma veel pilku peale visanud, aga kuuldavasti on sellega kõik kenasti ja tekst palju parandamist ei vaja. Ka on lõpuks leitud kunstnik, kes hakkab lugude juurde pilte joonistama. 

Raamatutegelasteks on Austraalia loomad ja raamatu eesmärk on tutvustada lastele erinevate maade loomi. Loodetavasti ilmub "Maailma parim dingo" veel sel aastal. Valiku langetasin Austraalia loomariigi kasuks põhjusel, et sellesinatse maa iseäralikud isendid on mind alati paelunud oma erisugususe ja kaisuloomaliku armsuse poolest. Paljusid liike ei esine kusagil mujal maailmas, küllap seegi fakt teeb nad minu jaoks tähelepanuväärseks.
Kui läheb nii, nagu ma endamisi mõtlesin, ehk jõuan sügispuhkuse ajal kirjutada raamatule ka sümboolse järje, võttes tegelasteks mõne teise maailmajao loomad. 


Pilt: internet







 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar