pühapäev, 6. märts 2016

Ilmunud on märtsinovell "Pikne paradiisis"




Äsja ilmunud on ka minu märtsilugu "Pikne paradiisis", mille leiab ajakirjast "Saatus&Saladused". Loost enesest on mu blogis juba varemgi piskuvõrra juttu olnud, mistõttu ma praegu sisuheietusel pikemalt ei peatukski. Eeltutvustavat katkendit saab huviäratuseks lugeda siit. Täismahus lugu on ajakirja "S&S" kaante vahel ajakirjade müügilettides saadaval märtsikuu jooksul üle terve Eesti. Tasub vaadata ka raamatukogudest, mis ajakirja sisse tellivad. 

Tänase seisuga on ajakirjatoimetusele teele saadetud ka aprillilugu "Äikesetorm paradiisis", mis näeb trükivalgust aprilli esimesil päevil. Seega kisub suhteilm ühes õdusas väikelinnakodus üha rajusemaks. Millega Pärdi, Piia ja Rafi pingeline ja kirest puretud lugu lõpeb, selgub maikuus, kus antud teema kulmineerub 
finišiga. On´s tegu kõigest tormiga teeklaasis või millegi enamaga, küllap saab seegi selgeks. Igal juhul on mis iganes kirekolmnurkasid turvalisem kõrvaltvaatajana pealt vaadata kui ise tormikeerisesse tiritud olla. Kerge neil kolmel igatahes ei ole. Vaheldusrikas ja hetkes palju pakkuv siiski. Kas ja kuivõrd üldse suudab üks inimene muuta teise elu etemaks ning kas see ongi ainumõeldav ja pikisilmi igatsetav õnne valem või mitte? 



Foto: Joel Robison









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar