kolmapäev, 20. september 2017

Minu suhteromaan "Tupiktänavas" müügil Hiiumaal



Suurepärane uudis raamatusõpradele!
Alates tänasest on võimalus soetada Kärdlast, Magnuse ärist minu uut mõtlemapanevat suhteromaani "Tupiktänavas". Soodushinnaga on sealsamas müügil ka minu jaoks väga tähendusrikas raamat "Maja Mineviku tänaval".
Kasuta juhust, astu läbi ja ostle soodsalt! Sügis on sobiv aeg lugemiseks.






"TUPIKTÄNAVAS" sisu:
Käesolev suhteromaan on lugu hästitoimiva ja pealtnäha õnneliku paarisuhte lahkukasvamisest. Lähikondsete arvates on Pärt ja Piia musterperekond – nad on suurepärased sõbrad ja mõttekaaslased, kellesarnaseid kohtab harva. Kadedatest pilkudest hoolimata tunneb heal elujärjel Piia turvalises abielusadamas mõistva kaasa kõrval salamisi põletavat puudust millestki sootuks enamast.
Ühel hallil tusatujupäeval satub rutiini uppunud naine lugema raamatut, mille erakordsus ajendab teda ühendust võtma autoriga. Vastu ootusi mees vastab ja kirjavahetusest areneb märkamatult kõrvalsuhe. Ühtäkki on Piia elus kuhjaga kirge ja uudsust, värve ning võlu, millest ta vananeva väikelinnaplikana seni vaid vargsi unistada on tihanud. Püüd suhtekolmnurga sasisõlme valutult lahti harutada paiskab naise emotsionaalsesse tupikseisu. Kas sellest leidub üldse väljapääs?  


"MAJA MINEVIKU TÄNAVAL" sisu:

Kord tundis Heleri teda. Karismaatilist kunstnikku Ukut, kes elas Taaralinnas õdusas metsistunud aiaga majas. Seal kohtusid minevik ja olevik, olles vaid majaliste päralt. Samavõrd, nagu see on lugu kahe väga erineva inimese armastusest ja sellest, mis saab siis, kui see lõpeb, on see ka lugu inimese ja looma erakordsest sõprusest, mis elab üle mitmeidki elu keerdkäike. Tänu teineteise seltsile ja toele leiavad mõlemad pääsemise – Red tänavakassi karmist elust ja Heleri mineviku küüsist ning inimeste painest, keda ta kunagi lõpuni mõistnud ei ole. 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar