reede, 10. märts 2017

Kergitan kaua hoitud saladuskatte oma neljandalt lasteraamatult "MAAILMA PARIM DINGO"!



Vahepeal päris mitu head asja juhtunud. Peamine neist vähimagi kahtluseta see, et aus ja hiilguses ning fanfaarihelide saatel jõudis pärale lasteraamatu kirjastamisleping ja nüüd kõik ilusasti ametlik ning peagi ka avaldamisküps.
Lugejaile antud lubaduse kohaselt edastan seega seni kiivalt saladuses hoitud info lasteraamatu "Maailma parim dingo" koha pealt. Minu neljanda lasteraamatu annab välja kirjastus Argo. Illustratsioonid teeb kunstnik Ruudu Remmelgas. Käsikirja on toimetanud Piret Ruustal ja teos ilmub juba aprilli keskpaigas.
Hetkel on valmimisjärg sealmaal, et kunstnik tegeleb illustratsioonidele viimase lihvi andmisega ja peagi on käsikiri teel trükikotta. Mõnda mustvalget, veel värvimata visandit olen juba näinud ja võin kinnitada, et need on päris armsad ning raamatu juurde sobilikud. 


Aitäh-aitäh kirjastusele ja kõigile, kes on minusse ja mu loomingulisse potentsiaali uskunud! Eriline tänu kirjastuse eestvedajale Lea Adamsonile ja toimetaja Piret Ruustalile. Viska pilk peale ka kirjastuse kodulehele: http://www.argokirjastus.ee/ 

Pilt: flickr.com







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar