laupäev, 20. aprill 2013

"Ruubeni liblikad : Jordan" peagi ilmumas!


Kõigile "Ruubeni liblikad : Kirsipiia" raamatu fännidele seesugune tore informatiivne uudis, et peatselt on poelettidele jõudmas Kirsipiia loole järg, mis kannab pealkirja "Ruubeni liblikad: Jordan."

Kuna tegemist on järjega, siis sai kaanekujundus üpris samasugune vahvalt ja retrolikult triibuline ja kaanel lendab parv müstilisi valgeid liblikaid.
Kuna lugu räägib sedapuhku Kirsipiia pojast Jordanist, on ka kaane värv esimese osa roosa tooni asemel sedapuhku noormehele sobivalt sinine. Pisut on juttu ka Kirsipiiast, aga sedapuhku sootuks teistsuguses rollis - ema ja arstina. Teos ise on kirja pandud nõnda, et sobib tegelikult väga hästi lugemiseks ka ilma esimese osaga otseselt tuttav olemata. Kes kaanepilti piiluda tahab, saab seda teha kirjastuse Varrak kodulehelt. Vaata seda siit.
Teos ilmub ka e-raamatuna, nagu esimene osagi.


Lisan raamatut tutvustava sisukokkuvõtte:



Kui Jordan ühel sombusel sügishommikul sammud taas kooli poole seab, pole tal õrna aimugi, et ta lihtne ja muretu elu on muutumas kaoseks. Kõigi lemmikust saab korraga naerualune, kes satub järjest veidramate sündmuste keerisesse.
Jordanil tuleb segadusest hoolimata hakkama saada oma hüperaktiivse õe Berniike, tema üle irvitavate sõprade, teda seletamatul põhjusel haletseva ema Kirsipiia, muutliku meelega kallima ja painajalike nägemustega, mis jälitavad teda kõikjal. Need viivad noormehe pikapeale mõistmiseni, et temaga on midagi iseäralikku lahti. Sündmused võtavad üha kummalisemad ja kohati lausa eluohtlikke pöörded, mille põhjustele jälile jõudmine mõjub lõpuks nii külma duši kui ülisuure üllatusena.


Käesolev romaan on teose "Ruubeni liblikad: Kirsipiia" (2012) mõtteline järg.

 

 

1 kommentaar:

  1. Oli tore kohtumine! Sinu raamatute lugemine on nüüd hoopis ladusam ja äratundmisrõõmurikkam. Ikka head sulejooksu!

    VastaKustuta