pühapäev, 7. juuli 2019

Ilmunud on ajakirja juulilugu "Naabrid"



Et siis jälle värskemat lugemist sellise mugava piltpostituse näol, millega ongi tegelikult kõik niigi ära öeldud. Loo tutvustustekstina leiab ajakirja juulinumbri 13ndalt leheküljelt järgmised read:

Uue kodu soetamine on suures osas õnneasi. Mugavuse ja kena elujärjega võib teinekord kaasa saada ka midagi sootuks ette prognoosimatut. Näiteks ebameeldivad naabrid.


Siinkohal olgu tervitatud Mooni tänava elanikud, kes on ilmselt suures enamuses aja jooksul nagunii välja vahetunud, aga see selleks. Mälestus on jääv, kuigi alati ei pruugi see olla kaugeltki kaunis. Ma kuigi meelsasti autobiograafilist ainest ei kirjuta, aga järgmise kuu loole mõeldes lihtsalt tuli korraks jälle meelde see mõnus uue kodu tunne, stiilselt süsimustaks võõbatud köögiaken ja selle taga suvi läbi lärmavad naerukajakad. Ning üht-teist muudki. Ilukirjanduse tore pluss on see, et võib vinti juurde keerata palju kulub ja keegi ei ütle, et see on vale. Natuke seda ka tegin, kuid siin-seal on mu loos ka sutsuke tõtt. Keda mu eraelu huvitab, võtke ajakiri ja lugege. Eks kunagi läbi elatu ole suuresti ka põhjuseks, miks ma vaikust ja privaatsust ülimalt väärtustava inimesena enam eales korteris elada ei taha. 










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar