teisipäev, 10. märts 2015

Märtsilugu "Laud kolmele" ajakirja veebiversioonis




Ajakirja "Saatus&Saladused" veebiversioon pakub lugemiseks katkendit mu märtsikuu novellist "Laud kolmele." Sellega saab tutvust teha siin:
http://www.saladused.ee/laud-kolmele
Täispikka lugu saab, nagu ikka lugeda ajakirja paberväljaandest, mis on saadaval terve märtsikuu jooksul Konsumi müügiketi ajakirjade osakonnas ja mujal hästivarustatud perioodika müügilettidel. 

Mäluvärskenduseks sisututvustus:
Miks helge pea ja paljutõotava tulevikuga naine valib endale kaasaks selgrootu ja mugavust armastava tõreda kodulooma, kes aina ümmardamist ootab ega oma sarnasuse varjugi selle väimehe kuvandiga, kellena Mailiisi dokrorikraadiga ja haridust väärtustavad vanemad teda näha tahaksid? Mida on Märdil pakkuda Mailiisile ja mis põhjusel naine sünnipäevaööl hoopis oma ekskallima uksele klopib?


See on lugu valikutest, püüdlusest vapralt oma kätteõpitud rolli täita ka siis, kui pisarad prae sisse tilguvad, sisemisest üksildusest, mille vastu võlurohtu otsides võib end leida sootuks tundmatult rajalt, tundmatu aga näida ühtäkki tuttav, omane ja kevadelõhnaline pealekauba. 


Foto: Jeremy Mann







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar