kolmapäev, 5. juuli 2017

Minu neljateistkümnes ilukirjandusteos, suhteromaan "Tupiktänavas" on ilmunud



Kui ma nüüd asjaga väga puusse ei pane ja tõenäoliselt ei pane, siis on ilmunud mu neljateistkümnes ilukirjandusteos, suhteromaan Tupiktänavas. Vähemasti nõndaviisi Rahva Raamat väidab. Ega nad ju müütaks asja, mida veel reaalselt olemas ei ole. Vähemasti mina küll ei usu, et asjad siinilmas niiviisi käiksid. Võib-olla kinnisvaraturul, aga raamatupoodides küll mitte. Seega peaks jällegi olema ainest pisukeseks rõõmuks. Väga rõõmus ma hiljutiste kurbade sündmuste tõttu siiski ei ole, heameelega võtaks üldse haiguslehe, aga eks mingi rahulolualge pesitseb sisemuses loomingulise koha pealt siiski. Tagakaas peaks iseäranis ilus olema, sealt leiab pildi minust õunapuuõitesse mattununa. 




Ilmumisandmeid:
ILMUMISAASTA 2017
KEEL eestikeelne
FORMAAT Kõvakaaneline
LEHEKÜLGI 66 lk
KIRJASTUS KENTAUR
LISAMISE AEG: 03.07.2017
HIND 9.00, soodukas 8.55 €


Sisu: "Tupiktänavas" on lugu hästitoimiva ja pealtnäha õnneliku paarisuhte lahkukasvamisest. Lähikondsete arvates on Pärt ja Piia musterperekond - nad on suurepärased sõbrad ja mõttekaaslased, kellesarnaseid kohtab harva. Kadedatest pilkudest hoolimata tunneb heal elujärjel Piia turvalises abielusadamas mõistva kaasa kõrval salamisi põletavat puudust millestki sootuks enamast.
Ühel hallil tusatujupäeval satub rutiini uppunud naine lugema raamatut, mille erakordsus ajendab teda ühendust võtma autoriga. Vastu ootusi mees vastab ja kirjavahetusest areneb märkamatult kõrvalsuhe. Ühtäkki on Piia elus kuhjaga kirge ja uudsust, värve ning võlu, millest ta vananeva väikelinnaplikana seni vaid vargsi unistada on tihanud. Püüd suhtekolmnurga sasisõlme valutult lahti harutada paiskab naise emotsionaalsesse tupikseisu. Kas sellest leidub üldse väljapääs?

Raamatut müüb hetkel Rocca al Mare keskuse Rahva RaamatPärnu mnt 10 Rahva RaamatMustika Keskuse Rahva Raamat ja Viru Keskuse Rahva Raamat. Küllap jõuab varsti ka mujale.



Vaata asja ka Rahva Raamatu kodulehel.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar