teisipäev, 15. detsember 2015

Novellikogu "Õnn algab homme" saadaval ka Hiiumaal



Alates tänasest on kõigil ilukirjandusliku psühholoogilise ainestiku austajail võimalik endale soetada mu novellikogu "Õnn algab homme" ka Hiiumaal, Kärdla Konsumis asuvas Magnuse raamatuäris. Samuti on võimalik sealt leida mu varasügisel ilmunud lühiromaani "Maja Mineviku tänaval" ja luulekogu "Võilillelein."
Raamat on alati väärt jõulu- või mis iganes kingitus nii lähedasele kui ka iseendale. Hinnad on kodusaare rahvale märksa sõbralikumad, kui suurtes raamatumüügikettides, seega tasub Magnuse ärist läbi astuda. :)

Sisututvustuseks kõigi kolme raamatu tagakaanetekst:



Novellikogumiku "Õnn algab homme" tagakaanel olev tutvustus:

Kuidas püüda kinni õnn, see läbinisti hoomamatu homne unelm, mis libiseb igal uuel hommikul jälle ühe päeva võrra edasi? Kas ta jääbki saabumata, sest pikisilmi oodatav „homme” on alati kuskil eemal, haardeulatusest väljas.
Õnneotsingute ja enesega rahu tegemisega on kimpus enamik Kiiri Saare lugude tegelasi. Mõned neist leiavad ennast, teised kaotavad, kogedes otsingute käänulisel teel kõike, mida inimeseks olemise kirev värvispekter pakub. 








Luulekogu "Võilillelein" tagakaanelt leitav tutvustus:

Talviselt karge, ilusalt valutegev lõputa lugu Sinust ja Minust, ööst, udust, kaduvikust ja suutmatusest sellega leppida. Minategelane figureerib mu luulesõnas pigem kõrvaltvaataja kui otsese osalisena, kes on end meelega reaalsusest lahti rebinud.

Öö aitab ööskulgejat alati, pakkudes lepitust ja võimaldades vahel ka mõni saamata jäänud vastus leida. Läbi sadakonna luuletuse moodustab kogumik ühtse terviku, mis vaatab möödanikule järele mõtliku naeratusega.






 Lühiromaani "Maja Mineviku tänaval" tutvustustekst:


Kord tundis Heleri teda. Karismaatilist kunstnikku Ukut, kelle päralt oli Taaralinnas õdus, metsistunud aiaga maja. Seal kohtusid minevik ja olevik, olles vaid majaliste päralt. Samavõrd, nagu see on lugu kahe väga erineva inimese armastusest ja sellest, mis saab siis, kui see lõppeb, on see ka lugu inimese ja looma erakordsest sõprusest, mis elab üle mitmeidki elu keerdkäike. Tänu teineteise seltsile ja toele leiavad mõlemad pääsemise – Red tänavakassi karmist elust ja Heleri mineviku küüsist ning inimeste painest, keda ta kunagi lõpuni mõistnud ei ole.











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar