teisipäev, 20. mai 2014

Ilmumas on novell "Naised on Veenuselt ja mehed Marsilt"

Ajakirja "Saatus&Saladused" mainumbris ilmus taas üks mu uusimaid novelle, pealkirjaga "Väsinud vihkamast," mida saab suurepärase võimalusena sedapuhku lugeda ajakirja veebilehelt täismahus, alajaotuse alt "Suhted". Lugemiseks klõpsa lingile: 
http://www.saladused.ee/-vsinud-vihkamast


Ära tasuks oodata ka ajakirja "Saatus&Saladused" juuninumber, milles ilmub mu järgmine novell "Naised on Veenuselt ja mehed Marsilt".
Tõsi ta on, et vastassugupooltena oleme erinevad, vahel isegi kosmiliste mõõtmeteni. Naine eelistab rääkida ja mees vaikida. Naine üle pea keevat kirge, mees hillitsetud viisakust. Naine tundeelu keerdkäike lahata, mees selle vältimiseks pigem asisesse ärimaailma sukelduda. Kas vastandid tõmbuvad magnetitena või on teineteisest lõpuni arusaamine midagi sellist, mida ei peaks üldse üritamagi? Kui suur on tõenäsus, et liiga erinevatel inimestel on võimalik eluterves suhtes püsida, liiatigi, kui kallim osutub otseseks ülemuseks?
Lugu ennast oli suht mõnus kirjutada ja see valmis sedapuhku ühe päevaga. Kaasasin teemasse linnainimese ajuti kaootilisusesse kalduva elustiili kirjeldusi, kuid poetasin samas vastandiks rohkesti maaelu igikestvat ja tasakaalustavat lummust, mis osutub teinekord kaduma kippuvale meelerahule parimaks palsamiks.
Värske lugu peatselt trükis!

Pilt pärit siit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar