pühapäev, 15. september 2013

Ajakirja Saladused sünnipäevanumber jääb viimaseks

Nüüd on mul teile veel pisut uudist. Ajakiri Saladused on vahepeal jõudnud väärikasse ikka – saanud viieteistaastaseks. Kahjuks pean kahetsusega nentima, et see valgekaaneline number, mis hetkel veel müügis on, jääb paraku ka viimaseks ja ajakirja Saladused seesugusel kujul enam ei eksisteeri. Küll aga jätkab peagi üks teine samalaadne ja suht sarnase pealkirjaga ajakiri, mis on alles turule jõudmas. Kuuldavasti soovivad nad minuga koostööd jätkata. Mis sellest kõigest täpsemalt saab, sellest edaspidi.
Igahtahes sujus mu poolteist aastat väldanud koostöö ajakirjaga Saladused - peatoimetaja Anne Lugimaga ja keeletoimetaja Malle Toomistega - meeldivalt ja toredasti, iga loo kirjutamine oli mulle omamoodi väljakutse ja samas ka suurepärane keeleline treening. Püüdsin igas novellis leida mõne erineva teema, visandada läbi oma tegelaste mõni uus tahk inimsuhetest. Elasin tegelastele kirjutades kaasa ning iga loo kirjutamine täitis mind mingi seletamatu vaikse rahuloluga. Võib-olla oligi see lihtsalt rõõm kirjutamisest, aga võib-olla ka võimalus varjatult midagi öelda, kasvõi ainult iseendale.
Tänan teid kõiki, kes te olite ajakirja Saladused innukad lugejad ning soovin kaunist sügist! Muutused... need polegi ehk halvad. Elu on näidanud, et alati on neis pigem midagi edasiviivat.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar