pühapäev, 5. august 2012

"Lauluga maale" salvestus Laulupealinnas

Justkui Kohvikutepäevade jätkuks algab samal päeval Laulupealinnas, Kärdla linnapargis kell 18.00 "Lauluga maale" salvestus. Kirevates suveriietes rahvas voolab parki kokku ja täidab istekohad. Kohal on telebuss, kohvikumelu laval kestab endiselt.






Valges kleidis Gerli Padar sütitab oma rõõmsa oleku ja heatujulisusega otsekohe publiku. Klõpsin pilte ja jälgin, kuidas telemehed ringi askeldavad ja avastan mingi hetk, et seisan triibulises pluusis Reet Linnast kõigest kahe meetri kaugusel. Ta tundub igati heatujuline ja särtsakas nagu alati.





Peagi saabub pikas valges kleidis ja suurte päikeseprillidega Teele Viira, kes tõttab otsekohe publiku seas istuvat Oti vanaema kallistama. Pisut hiljem võtab ta saatejuhi rolli Gerlilt üle.











Laval musitseerib Antti Kammiste, kes viskab valgetes kleitides saatejuhtidega alailma nalja. Lõbus ja sundimatu meeleolu nakatab publikugi. Teele Viira jõuline hääl kajab üle rahva.









Hiljem märkan publiku seas tumedas rõivastuses Jüri Aarmaad. Algab proovilindistus – ühte lugu laudakse mitu korda, kuni see saab piisavalt hea.
"Lauluga maale" salvestus jõuab teleekraanile septembis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar