esmaspäev, 13. mai 2013

"Ruubeni liblikad: Jordan" on ilmunud!


Kõigil neil, kellele meeldis mu fantaasiaromaan "Ruubeni liblikad: Kirsipiia," on põhjust rõõmustada, kuna Kirsipiia loole on ilmunud ka järg, pealkirjaga "Ruubeni liblikad: Jordan." Teose sünnidaatum on 7. mai.
Romaan räägib Kirsipiia poja Jordaniga toimuvatest kummalisevõitu sündmustest ja on kirja pandud nõnda, et sobib tegelikult lugemiseks ka esimese osaga otseselt tuttav olemata.
Kaanekujundus sai sarja parema äratuntavuse mõttes sarnane, alles jäid liblikad, ja kaas sai roosa värvitooni asemel sinisetriibuline. Liblikaid on sedapuhku rohkem ja need näevad päris stiilsed välja. 


Sisukokkuvõte lühidalt: Ebakindlast gümnaasiumitüdrukust Kirsipiiast, kel polnud sõpru ja keda isegi ta oma kass seletamatul põhjusel vihkas, on vahepeal saanud kaunis naine, paljude poolt hinnatud arst ning kahe lapse ema. Sellegipoolest pole tema peres kõik kaugelki roosiline. Kirsipiia pojal Jordanil lasub sünge saladus. Temaga hakkavad aset leidma veidrad sündmused ning kõigi lemmikust saab korraga naerualune. Noormees põgeneb sisemuses valitseva kaose eest Võrumaale, vanaisa tallu peitu, et endaga toimuvas selgusele jõuda.
Romaan kätkeb endas palju seikluslikke ja üleloomulikke sündmusi ning lõpp on üpriski ootamatu.


Autorieksemlparid pole veel minuni jõudnud, ent Kärdla Selveris nägin teost juba müügil ning sain natuke sirvida. Romaan on peatselt jõudmas ka üle Eesti raamatukogudesse ja suurematesse raamatupoodidesse.
Sellest, kuidas ja miks sündis see teos, räägin pisut hiljem.
Seniks ilusat kevadet!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar