pühapäev, 11. oktoober 2020

Ilmunud on ajakirja oktoobrilugu "Uus algus"



Neti ees terendab uus algus töökoha näol, ehkki seda valdkonnas, millega tal seni vähimatki kokkupuudet pole olnud. Matsakast ja vaoshoitud naisest saab maakonnakeskuse spordiklubi administraator. Asjade käik tundub talle endalegi kummaline. Paistab, nagu soosiks teda saatus, mis on enam kui imelik. 
Paraku langeb naine õige pea töökiusamise ohvriks, kuna fitnesspreilidest kolleegid näisid eeldavat, et soe koht oleks pidanud minema hoopis nende sõbrannale. Neti otsene ülemus Pille ei tee talle ühtegi tööpäeva kergemaks, hoopistükkis vastupidi. Tema kohalolu muudab Anettel tööülesannetele kesekendumise ränkraskeks katsumuseks. Ärevusehigi voolab ojadena, asjad pudenevad käest ja hoolimata püüdlustest pole keegi temaga rahul. Peale asutusejuhi Valdeku, kes suhtub Netisse iseäraliku isaliku soojusega, mille tagamaad on veel hoomamatumad kui kõik muu. 
Ühelt poolt tervitab naine muidugi võimalust jälle kasulik olla ja ise endale elatist teenida, teisalt aga mõjub üleüldine õhkkond ja vaenulikkus laastavalt. Pealegi tundub talle, et kogu spordiklubiga on midagi kummalist lahti. Õhus heljub ohuaimdus, ehkki sooja sügispäeva tõttu peletab Neti need tundmused peast. Aga vältimatu ei lase ennast kaua oodata. 



"Uus algus" on leitav ajakirja "Saatus&Saladused" oktoobrinumbrist.
Head lugemist!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar