pühapäev, 11. oktoober 2020

Ilmumas on ajakirja novembrilugu "Salalik sepitsus"

 


Neti leiab tülika külalise enda köögist. Mõistagi on see Merike, kellel pole oma ajaga mitte midagi mõistlikku peale hakata. Merike elab head elu – tööl käima ei pea, raha jagub kõigiks kapriisideks, mida kaugeltki mitte puhta minevikuga Toits talle võimaldab. Vaba aja võib täita keelepeksu ja väljamõeldistega.  Anette talub sellist ühepoolset sõbrannatamist ainult läbi häda, kuid on loomult liiga viisakas selleks, et kutsumata külaline ukse taha kupatada. Lõpuks, kui Merike tema abikaasat avalikult kritiseerima hakkab, saab naisel siiski mõõt täis.
Keset ööd saab Anette imeliku telefonikõne. Tema elu olla ohus. Merike on endast väljas ja tahab Netit millegi määramatu eest hoiatada, aga seda ilmtingimata silmast silma. Kohtumispaigale staadioni väravas jääb Merike tulemata. Vana raudvärav kriuksub hoiatavalt, üksik koer ulub kauguses südantlõhestavalt. Ja halbade asjade sündmusteahel käivitub...



Neti lugude järg "Salalik sepitsus" ilmub ajakirja "Saatus&Saladused" novembrinumbris. Käesoleval kuul ootab lugemist "Uus algus". Lugu sellest, kuidas pikalt kodus olnud töötu ja terviseprobleemidega naine sai lõpuks ihaldatud töökoha. 
Pilt: internet








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar