pühapäev, 4. juuni 2017

Ilmunud on juunilugu "Hetked kohvikarva koeraga"


Uus kuu on taas käes ja värske ajakiri müügil. Minu paljuräägitud novelli "Hetked kohvikarva koeraga" leiab pildilmainitud ajakirja viieteistkümnendalt leheküljelt. Tavaliselt ma ajakirja kaanepilte eksponeerida ei armasta, aga vahel teen siiski erandi, kui kujundus mulle millegi poolest pilkupüüdev ja novelli ainesega haakuv tundub. Sel kuul pakun siis lugemiseks novelli, mille kirjutasin iseenda jaoks kuidagi teraapiliselt eriliseks, eelkõige ilmselt paikade näol, kuhu mõttelõng kirjutades uitama viis ja olla meeldis. Loodetavasti on novell ka teile kui lugejaile mingil moel mõjus ja samastumisvõimalust pakkuv.

Hetkel on valmimas juulinovell, mille pealkirjaks saab "Lugu habemega mehest ja patsiga tüdrukust". Õigemini, lugu iseenesest on juba lõpusirgel, vajades vaid õige suti aega keeleliseks korrektuuriks.
Sisust. Ilukirjanduslikus tähelepanuorbiidis on sedapuhku kaks omanäolist, vastuolulist ja väga erinevat karakterit, kes hoolimata kõigest leiavad ühel päeval teineteises midagi sõnulseletamatut ühist. Seesugune asjade kulg hämmeldab mõistagi paljusid kõrvalviibijaid. Ja ei ütleks kaugeltki, et see on taas üks "armastus tööpostil" tüütu saaga, nagu neid maailmas juba selletagi piisavalt poleks. Kui ma kirjutan, siis ikka läbi mingi oma nägemuse, vürtsiks isiklike tähelepanekute ja keelelise erksuse magusmõrud maitseained. 











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar