teisipäev, 31. jaanuar 2012

Minu persoonilugu Teksteris!

Nüüd siis selline armas uudis, et veebiajaleht Tekster soovis minust teha persoonilugu, mis jõudis täna pärastlõunal ka üles. Kutsun teid kõiki sinna lugema. Lugu ise asub esilehel, on kõigile tasuta kättesaadav ja seda saab lugeda siit:

Toimetuse poolt loole tehtud kokkuvõte:

Möödunud aastal kirjanikuna avalikkuse ette astunud Kiiri Saart võib kahtlemata edukaks pidada: nimetatud aja jooksul jõudis poelettidele nii tema esikteos „Lepatriinupüüdja“ kui romaanivõistlusel auhinnalise koha saanud noortejutustus „Martin Greeni juhtum“. Edust kirjandusmaastikul annab tunnistust seegi, et enamikes raamatukogudes on mõlemad teosed ilmumisest saadik pidevalt välja laenutatud olnud. Tekster otsustas ka omalt poolt Hiiumaal elava kirjanikuga lähemalt tutvust teha ning palus Kiiri Saarel jagada mõtteid elust, loomingust ja unistuste püüdmisest.


Persooniloo esiküljel oleva foto autor on Hiiu Nädala peatoimetaja Urmas Lauri



1 kommentaar:

  1. Vabandan kõigi ees, kes soovivad persoonilugu lugeda, ent antud teemas lingilt seda eest ei leia, kuna toimetus otsustas lehe ajutiselt sulgeda, et mõningaid muudatusi sisse viia. Toon loo eraldi ära 2.veebruari postituses sama nime all, millena ilmus ka artikkel: Kirjanik Kiiri Saar: Unistustest saab reaalsus, kui neisse piisavalt panustada."

    VastaKustuta