reede, 20. mai 2011

Sissejuhatav


Tere tulemast minu blogisse! :-)
Blogi tegemise eesmärgiks oli eelkõige tutvustada ennast ja enda loomingut.
Nagu öeldakse - kui Sind pole veebis, pole sind olemas. :-D Vähe küüniline küll, aga mingi tõde võib-olla siiski. No igal juhul üritan aeg-ajalt siia sattuda ja mõned mõtted kirja ka panna. :-D
Kirjutamises on minu jaoks mingi täiesti omamoodi võlu. Võimalus välja öelda midagi, mida võib-olla juba ammu oled mõelnud ja öelda tahtnud. Eneseteostus? Kahtlemata.  
Ja täiega kreisi tunne, kui juhtub niimoodi, et mu mõtted on lõpuks saanud trükisõnaks ja neid loetakse kõikvõimalikes Eesti paigus. Mõtiskletakse mu mõttekäikude üle, elatakse kaasa stsenaariumitele, mis olen ise välja mõelnud. Alguses mõtlesin, et vbl võtab see mind kergelt põdema. Aga tegelt tundub hoopis mega lahe. Olen väga rõõmus, kui otsustad osta või läbi lugeda minu raamatu!
Aga... kui Sa juhtumisi ei tea veel midagi raamatust "Lepatriinupüüdja," siis on ilmselt kõige õigem aeg sellega tutvust teha. Sest see lihtsalt ON üks lahe lugemine ja ilmselt tuleb sellest teosest siin ka edaspidi pisut juttu. Arvatavasti ka natuke sellest, kuidas üldse jõudsin niikaugele, et vaadata ühel heal päeval raamatuletile, kus laiutab ports läikivaid eksemplare, päises minu nimi ja mõelda: pagan võtaks, ma tegingi selle ära! :-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar