neljapäev, 8. märts 2012

Tulemas on kohtumised lugejatega


Vahepeal on taas natuke aega mööda libisenud ja talvest märkamatult saanud valgusküllane ja päikest täis kevad, milles justkui enesele ootamatult avastad, et õhtud on jälle kummaliselt valged ning päev pisut pikem. Lausa veider, kuidas peale pikka talve tundub taas tärkav kevad iga kord justkui midagi erakordset.

Hetke uudistest siis praegu ehk niipalju, et kui ma vahepeal just tõbiseks ei jää, mis polegi selles heitlikus kevadilmas ehk niiväga välistatud, siis on peagi ees ootamas kaks kohtumist lugejatega. Käina Gümnaasium palus mind järgmisel nädalal õpilasperga kohtuma ja endast, enda loomingust ja sellest, kuidas ma üldse kirjutamiseni jõudsin, rääkima.
Teine kohtumine lugejatega toimub aprilli esimeses pooles Kärdla Linnaraamatukogus, kuhu olete kõik muidugi oodatud, kellel iganes soovi on kuulda sellest, kuidas sündisid siia kirjandusmaailma Jette, Justine, Martin, Ave ja teised mu teoste kaante vahelt teile juba tuttavaks saanud tegelased.
Kuupäev on veel täpsustamisel ja loomulikult annan kõigile huvilistele ka meilile teada.
Nendest kahest kohtumisest teen enda blogis ilmselt edaspidi ka pisut juttu. Seniks aga nautige kevadet ja minu raamatuid ja ilusat naistepäeva!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar