kolmapäev, 11. juuli 2018

Sellest, mis minult veel sel aastal ilmumas




Ma ei kirjuta kaugeltki ainult ajakirjale, nagu siinset blogi sirvides võib-olla mõnevõrra ekslik mulje võib jääda, kuigi ajakirjas ilmuvast olen selles blogis kahtlemata viimasel ajal kõige rohkem juttu teinud. Eks sellega tegelen ju ka pidevalt, kuust kuusse, vahel isegi enda järjepidevust imestades.
Aga...

Sellesse aastasse peaks täitsa toredasti mahtuma veel kahe ilukirjandusliku teose sünd, millest olen siin keskkonnas varemgi põgusalt juttu teinud. Lasteraamatu "Ninasarvik Ninni, Lamantiin Lonni ja teised" käsikiri on illustreerimisel, kolmanda novellikogumiku "Ella Ulrikese kadunud maailm" käsikiri samamoodi töös, toimetamisel. Raamatud annavad välja erinevad kirjastused. Kes ja mis, sellest lähemalt edaspidi. 


Vahel võtab kogu kirjastamisprotsess koletumalt aega. Eriti, kui suvi juhtub vahele lipsama ja kõikvõimalikud muud tegemised ja reisimised oma aega nõudma. Lasteraamat valmib talveks, sest illustratsioonide tegemisele kulubki omajagu aega. Kunstnikuvalikuga olen igatahes väga rahul ja ootan põnevusega tema pilte. Kaua läheb veel "Ella Ulrikesega", momendil jään vastuse võlgu. Hea muidugi, kui mul teid ja ennast juba mõne konkreetsema  uudisega rõõmustada oleks, aga hetkel jääb üle oodata. Praegu siis lihtsalt seesugune info.



Pilt: internet



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar