laupäev, 6. jaanuar 2018

Äsja ilmunud ja peagi ilmuvast ajakirjaloost




Ilmunud on ajakirja "Saatus&Saladused" jaanuarilugu "Ulla elu episoodid", millest siin blogis on juba varasemalt palju juttu olnud. Ajakirja lahti lüües leiab selle kohe esimese loona, neljandalt leheküljelt. Kaanel tutvustatakse lugu kui elu üksilduse kapslis, mida see omal moel kindlasti ongi.

Veebruariloo "Kolme korpulentse klubi" kirjutasin valmis vana-aastaõhtul ja uue aasta esimese päeva vabadel hetkedel. Lugu tuleb pikem ja sisutihedam kui viimased varasemad. Ühe põhjusena kindlasti seetõttu, et oli rohkem aega keskenduda. Sel nädalalõpul on plaanis kirjatükk veelkord üle lugeda, pisivead parandada ja toimetusesse avaldamiseks saata. Ajaliselt kulus kirjutamisele ligikaudu kümme tundi.
Uue loo teemat kaalusin tükk aega. Ühes võrdlemisi populaarses suhtlusfoorumis erinevaid teemasid sirvides ja elude keerdkäikude üle mõtiskledes jäi silma, et inimesi puudutab endiselt üsna teravalt kaaluprobleem, mille üle peeti puhuti üpriski tuliseid sõnalahinguid. Kuna ma sel teemal polegi veel kirjutanud, tundus ainestik igati sobiv, kui silmas pidada hiljaaegu aset leidnud suuri söömapuhasid, mil mõni plaaniväliselt lisandunud kiloke tõenäoliselt paljusid kimbutab.
Loo keskmes on seekord kolm erinevat perekonda, täpsemini kolm erinevat sõbrannat, kes pole oma välimusega kaugeltki rahul. Kuidas neil läheb ja milliseid sisevõitlusi igaüks neist peab, sellest saate lugeda veebruaris. Siinkohal täpsustuseks, et tegu on täielikult ilukirjandusliku ainekäsitlusega, millel pole ühegi konkreetse inimese ega ka foorumist loetud juhtumiga vähimatki seost.



Pilt: amazon.com










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar