pühapäev, 22. mai 2011

Grey prototüüp

Rääkides raamatutegelastest, tutvustan kõigepealt kõige armsamat tegelast, enda jänest Sarah´t. See pilt sai tehtud eile, oli selline hästi soe ja päikeseküllane mailõpu päev, lasin jänksi lihtsalt mõneks ajaks õue kappama. Nagu näha, tunneb ta end igati rahulolevalt! :-)
Tegelikult on Sarah sootuks teistsuguse loomuga, kui raamatutegelane Grey, lihtsalt stsenaarium nõudis ta pisut teistsugust olemust. Ilmselt pole olemas armsamat, sõbralikumat ja leplikumat olevust. Ta laseb end meelsasti kallistada ja on üldiselt äärmiselt rahumeelne. Ja ka hea isuga! :-) Ta lemmikud on pähklid ja päevalilleseemned, aga ka vaarikalehed, pajuoksad ja õunapuuõied on üsna eelistatud menüü. Üldiselt otsin talle loodusest mida iganes head-paremat. Üks parajalt ära poputatud tegelane on ta igal juhul.

Üks kodune dialoog:
"Varsti on Sarah sünnipäev."
"Tore, siis tuleb vägev pidu."
"Jah, kutsume kokku kõik jänesed..."
"... ja rebased..."
"Ja lõpuks on alles ainult... rebased..." :-))

Tegelikult on selles omajagu tõtt küll, et neid reinuvadereid luusib siin alailma ringi, aga õnneks pole jänkule, kes on tõtt-öelda õueloom, veel keegi külla tulnud.
Igatahes jah, selline väike hall staarihakatis siis, kel ei näi mitte vähimatki selle vastu olevat, et ma ta tegelaskuju raamatusse sisse toppisin. Vähemasti ühtki sellekohast etteheidet pole siiani veel tulnud. :-)
Tänu Sarah´le oli mul Grey tegelaskujust hästi lihtne kirjutada, kuna võin vist ilma liialdamata öelda, et olen jäneste hingeeluga üsna tuttav. :-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar