pühapäev, 17. märts 2019

Ilmunud on minu kolmas novellikogumik "Ella Ulrikese kadunud maailm"



Lõpuks siis hoian käes oma uhiuut, äsja ilmunud kolmandat novellikogumikku "Ella Ulrikese kadunud maailm". See on vist esimene enda teos, mille puhul mulle tagakaas meeldib esikaanest rohkem. Eelkõige seetõttu, et autorit tutvustav foto sai nii vahvalt vanamoeliseks töödeldud, mõjudes tõeliselt ägeda kirsina tordil kogu kaane tumeduse taustal. Aga tegelikult on raamat tervikuna igati ilus, mõnusalt vanamoelise kujundusega ja kvaliteetsel paberil, nagu ikka. Kvaliteedi osas ei tee kirjastus endale kunagi mingeid järeleandmisi, selles võite kindlad olla. 
Teose täpne sündimiskuupäev on 28. veebruar. Raamatu andis välja kirjastus Kentaur. Teos on kõvakaaneline, mahult 180 lehekülge ja sisaldab viitteist lühilugu, mis on leidnud avaldamist viimaste aastate jooksul ajakirjandusväljaandes, millele ma juba päris pikaaegselt kaastööd teen.
Raamatu leiab nii
 Rahva Raamatu kui ka Apollo müügiketist üle Eesti, samuti rahvaraamatukogudest. Teosest laen siia keskkonda kindlasti ka rohkem pilte üles, hetkel pole lihtsalt veel jõudnud. Kõiki raamatuga seonduvaid fotosid, mida olen teinud, võib vabalt kasutada. Tagakaanetekst: 


Kiiri Saare lugudes põimuvad inimlikud igatsused argipäeva kohati karmi tegelikkusega. Tema tegelased on kõvast puust. Tundlikud, kuid allaandmatud, kandes endas lootust helgemast homsest. Autori loomingut iseloomustab hea inimestetundmine, värvikas jutustamisoskus ja lugude sügav läbimõeldus.  








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar