pühapäev, 2. oktoober 2016

Minu neljanda lasteraamatu pealkirjaks saab "Maailma parim dingo"


Täna võin end mõtteliselt õnnitella ja endal püsivuse ning meelekindluse eest kätt suruda, kuna valmis sai lasteraamatu "Maailma parim dingo" viimane, kümnes peatükk. Palgatöö kõrvalt võtab ühe suhteliselt lihtsa ja lühikese käsikirja kirjutamine ikka masendavalt kaua aega ja lõpeb mõnikord totaalse energiakaotuse ja üleväsimusega, mida aitab hiljutise avastusena taastada väga hästi näiteks jäätis, mis paneb pea uuesti tööle. Aga see selleks. Käsikirja kirjutamist alustasin puhkuse viimasel nädalal, augustikuus, ja töö kõrvalt jätkasin pühapäeviti, kirjutades enam-vähem igal nädalalõpul ühe peatüki.
Enne käsikirja toimetusele saatmist tahan lugudele veel viimase lihvi anda ja võib-olla mõne asjakohase fakti lisaks kirjutada, aga põhimõtteliselt on tekst valmis. Lahtine on veel see, kes hakkab mu neljandat lasteraamatut illustreerima. Lähimalt hetkel käsikirja sisust veel ei räägiks. Las põnevus püsib!

Kuid... kes siis lastest ei tahaks olla maailma parim! Seetõttu võiks tegu olla omamoodi pilkupüüdva ja lapslugejas huvi äratava pealkirjaga küll.

Seni minu sulest ilmunud lasteraamatud:
"Keteriin Salaaias" 1. osa, Argo 2012
"Keteriin Salaaias" 2. osa, Argo 2013
"Sirelini kümme katsumust", Argo 2016



Pilt: FB








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar